Tallhed Spring Race

Vilken helg, vilket race, vilket väder!

Vi har haft en helt otrolig helg på Tallhed Dragway med underbart väder hela helgen, inte en droppe regn under två hela tävlingsdagar så det har kört mängder av repor och alla tävlande har haft en bra chans att testa sina bilar och motorcyklar under helgen.

Tallhed Spring Race 027

Tidtagningen ställ i ordning under fredagskvällen och solnedgång! (Nej, det är inte solen. Det är en traktor som har alla lampor igång)

Första racet för säsongen på Tallhed gick smärtfritt med en engagerad och kunnig personal som gjorde ett grymt jobb både före, under och efter tävling.

Tallhed Spring Race 036

 

Förste traktorförare Lasse Jansson ute och drar gummi, ända in i natten.

Och många repor blev det. Hela åtta kvalvändor hade de tävlande möjlighet till på lördagen som fortlöpte i bra tempo. Man hann även med 2 kvalrepor till på söndagsmorgonen så alla fick möjlighet att testa bilen även på söndagen innan elimineringen. Efter en rafflande eliminering kunde vi konstatera att alla var nöjda efter två dagars hårt tävlande.

Tallhed Spring Race 068

 

Alla vinnande fordon uppställda på startplattan efter avslutad tävling

Tallhed Spring Race 108

En glad Daniel Hållestam, vinnare i klassen Heavy

Tallhed Spring Race 106

 

Bengt Thyr, vinnare i Pro Street, bredvid sin häftiga Chevelle -69

Efter en riktigt bra racehelg tackar Night Cruisers Färnäs alla tävlande, publik och funktionärer! Nästa tävling på Tallhed Dragway blir Street&Strip Midsummer Festival, vi ses väl där?