Covid håller på att ta död på oss. Vi behöver ert stöd!

Night Cruisers Färnäs är som de flesta andra, en ideell förening. Vi jobbar för att arrangera bra dragracing och vi lägger mycket av vår fritid för att dra runt allting.

Just nu genomgår vi likt andra föreningar ett riktigt ordentligt stålbad. Vi har löpande kostnader för arbetsfordon, el och vatten, men även utrustning och byggnationer behöver översyn.

Vi följer de rekommendationer och riktlinjer som finns kring Covid-19. Därför har vi valt att ställa in våra tävlingar, så även vårt största arrangemang Midsommartävlingen, som håller vår verksamhet flytande.

Självklart skulle vi vara väldigt glada och tacksamma ifall just du ville medverka till föreningens överlevnad och utveckling.
Vi blir hemskt gärna fler, du kan stötta genom att bli medlem eller stödmedlem. Eller så går det bra att skicka en valfri gåva via Swish – ingen summa är för liten.

Vi håller ju ständigt på med någon form av utveckling av vår verksamhet. Ambitioner för att utveckla saknas inte. Tvärsom! Vi har många planer och idéer. Det skulle för oss vara en riktig sporre ifall du ville vara delaktig till att vi kan driva den här verksamheten vidare, på plats under arrangemang eller ekonomiskt.

Så här blir du medlem:

Medlemsavgift
Över 18 år – 300 kr
Under 18 år – 150 kr
Medlemsavgiften eller gåva betalas via
BG 603-2205
Swish 123 262 79 58
Vid betalning av medlemsskap glöm inte att skriva ditt namn och adress i meddelandefältet

Med tacksamma hälsningar

Night Cruisers Färnäs